D å BO

ble etablert som enkeltmannsforetak av Marianne i 2003. Etter mange år i databransjen var det på tide å ta frem den første utdannelsen og børst støv av den.


Målet var å tilby interiørhjelp til alle – motto, ingen jobb for liten ingen jobb for stor. Det viste seg raskt at det var en tjeneste som manglet og som det var stort behov for, så vi vokste raskt. 


D å BO ble omgjort til AS i 2007.

Og et par år senere flyttet kontoret fra Oslo til Son, men med samme fokus og arbeidsområde som tidligere og ut fra Tegnestua og Showrommet i Son, med «arbeidsplass» over hele østlandsområdet er vi stadig på farten. Vi har og en del oppdrag både lengst nord i landet og helt sør også.

 

Det har gått jevnt og trutt fremover og vårt hovedfokus har alltid vært og vil alltid være å lytte til kundens ønsker, krav, behov, stil og smak og i neste omgang lage løsninger for interiøret og belysningen som er tilpasset alle de forskjellige kundene vi er så heldige å få love jobbe sammen med og tilpasse disse akkurat til deres bolig.

 

Å tilpasse løsningene etter budsjettet er jo et alfa og omega og selvfølgelig noe vi har fokus på.

 

Vårt mål er alltid å hjelpe kundene våre til å optimalisere arealbruken, å skape fine og tilpassende løsninger som en kan trives i over tid.

 

Oppussing, eller bygge nytt er både tidkrevende å kaotisk til tider og

D å BO sin jobb er å hjelpe til ved å legge til rette for at prosessen går så smertefritt som mulig – IGJEN, en god plan er halve jobben.

Ta kontakt da vel . . .

Marianne Hafskjold

Marianne Hafskjold
marianne@daabo.no