header-bar
close-bar

D å BO

ble etablert som enkeltmannsforetak av Marianne i 2003. Etter mange år i databransjen var det på tide å ta frem den første utdannelsen og børst støv av den.


Målet var å tilby interiørhjelp til alle – motto, en god plan er halve jobben og ingen jobb for liten ingen jobb for stor. Det viste seg raskt at det var en tjeneste som manglet og som det var stort behov for, så vi vokste raskt. 

architect-architecture-build-1109541-1024x683

Vårt mål er alltid å hjelpe kunden våre å gjøre gode valg.

D å BO ble i 2007 omgjort til AS og par år senere flyttet kontoret fra Oslo til Son, og ut fra Tegnestua og Showrommet jobber vi med prosjekter over hele østlansområdet og vi er stadig på farten. Vi har også en del oppdrag både lengst nord i landet og helt sør også.

Det har gått jevnt og trutt fremover og vårt hovedfokus har alltid vært og vil alltid være å lytte til kundens ønsker, krav, behov, stil og smak og i neste omgang lage gode løsninger for interiøret som er tilpasset alle de forskjellige menneskene og akkurat deres bolig.

Å tilpasse løsningene etter budsjettet er jo et alfa og omega og selvfølgelig noe vi har fokus på.

Vårt mål er alltid å hjelpe kundene våre til å  gjøre gode og varige valg og skape fine og tilpassende løsninger som en kan trives i over tid. Vi samarbeider også med de fleste leverandørene av møbler og interiør som du som kunde kan dra nytte av om du ønsker.

Oppussing, eller bygge nytt, er både tidkrevende å kaotisk til tider og D å BO sin jobb er å hjelpe til ved å legge til rette for at prosessen går så smertefritt som mulig – IGJEN, en god plan er halve jobben.

Ta kontakt da vel . . .

Sjøhagen 26 - 1. Etasje - 2D Floor Plan
IngridMarie_Image_Roomshot_Livingroom_Item_7651_SR Boråstapeter-1-1-1
D å BO JAPANDI-1
Sanapshot bad bilde 2-1
Etterbilde 2a-1-1-1
Mark Alexander - Linens (11) (1)-1-2
2022-03-07 18-32-41-1
Spiseplass Øyvind-2-1