header-bar
close-bar

Litt inspirasjon til deg

Ingen hjem er like og alle er vi forskjellige - her finner du en liten smakebit fra ferdige prosjekter vi har jobbet frem for noen av kunden våre.

Plan for kjøkken 2 Wenche-1-1
IMG_1365-1-1-1

Dette trivelige kjøkkenet har en nesten sakral himling hvor belysningen understreker den og samtidig gir godt lys på kjøkkenøya. De historiske flisene sammen med den grågrønne kjøkkeninnredningen understreker den landlige stilen og gir et varmt og lunt preg. Prikken over i'en er selvfølgelig de fine barstolene hvor vi fikk brodert "husets herre" på baksiden av ryggene. Se hvor stolt han er:)

 

Kjøkken etter-1

Dette kjøkkenet fremstår som moderne og elegant, Fargepaletten skaper følelse av sammenheng. De mørke matte skapdørene tilbyr en subtil kontrast mot den rike teksturen i natursteinen som er brukt både som baksplash, benkeplater og på øya. Overflatene reflekterer lys fra pendlene, som tilfører dekorelementer og stemningslys fra glødepærer. Kjøkkenøya fungerer som kjøkkenets midtpunkt og gir gode arbeidsflater og samler gjestene rundt øya for hyggelig samvær med kokken. De minimalistiske designer på barstolene komplementerer kjøkkenets estetikk. Gulvet er heltre eik lagt i fiskebensmønster gir dybde og karakter til rommet. Denne oppussingen reflekterer en skreddersydd tilnærming, hvor detaljer er nøye vurdert etter kundens ønske om å oppnå balanse mellom design og funksjonalitet

2023-01-25 13-49-22-1

Denne spisestuen oser av karakter. Her har vi de svarte glassdørene som vi fikk laget etter mål. Det svarte ser vi igjen i spisestolens ramme. Bordet er spesiallaget etter mål i hvitoljet eik og har svarte metall ben. Bordet  skaper en lunhet i et stilrent og elegant rom som har rene linjer og ellers minimalistisk utrykk som kunden ønsket seg. 

Etterbilde Kjøkken Kjell Dahl-2-1-1-1

Når en skal pusse opp på gammel gård er det mange elementer å ta hensyn til. I dette prosjektet ser vi et kjøkken som tilfredsstiller alle moderne elementer på et kjøkken av i deg.

Her var det viktig å beholde den gamle stilen og bygningsdeler og vi kan i front se den gamle tømmerveggen som deler kjøkkenet mot spiseplassen. Denne veggen åpnet vi opp for en mer inkluderende løsning.  I gulvet ble det lagt gulvarme og overflaten er en vinylcomfort som gjør gulvet holdbart og enkelt å hold i stand og som samtidig tåler både tunge støvler og arbeidssko når en kommer rett in fra tunet.

My glass i skapfrontene og med lys i skapet gir oss den trivelige effekten, og tankene går til de gamle storgårdene.

 

Galleri for inspirasjon

2021-11-20 08-08-56-1-1-1
Broste utemiljø-1
Bord og stol med interiør på bordet
news-9-1
TangerineWall_Image_Roomshot_Livingroom_Item_1924_028_SR Boråstapter-1
Etterbilde 2a-1-1
utemøbler sika