D

Ny arkitekttegnet enebolig i mur


”Etter å ha bodd 16 år i eldre trehus fra 1600-tallet, var utfordringene med interiør absolutt tilstede i nytt murhus med moderne utforming. Vi bestemte oss ganske raskt for at vi ville skape et interiør som kunne være varig.
Tilfeldig surfing på nettet gjorde at D å BO dukket opp som et aktuelt firma å kontakte.

Allerede under første møtet med Siv og Marianne ble det klart for oss at dette var damer vi ville ha hjelp av! Kjemien stemte veldig godt, og vi opplevde det som enkelt å kommunisere våre tanker og ønsker for interiørløsningene. Det var også veldig positivt syntes vi, at valg av møbler og utstyr ikke nødvendigvis måtte komme fra dyre design-merker.

Etter at tilbud var sendt og kontrakt inngått, gikk det noen uker før forslaget forelå. Dette ble presentert for oss ved personlig oppmøte, noe vi opplevde som veldig positivt.

Siv hadde virkelig gjort en fantastisk jobb med å integrere og skape en helhet i forslaget. Løsningene var for oss moderne, men samtidig tidløse. Siv hadde på mystisk vis klart å fange opp hvordan vi ville ha det, uten at vi faktisk var helt klar over det selv.

Nå begynner vi å nærme oss ferdigstillelsen av interiørløsningene, og vi er utrolig fornøyd! Vi er overbevist om at kostnaden med å bruke D å BO har blitt spart inn allerede. Vi har fått en utrolig funksjonell løsning, og det er godt å vite at innkjøpte møbler og utstyr er tenkt igjennom av eksperter.

Ønsker med dette å anbefale Siv og D å BO på det aller varmeste!”


Med vennlig hilsen
Nina Haug

 

 

Neste Neste